Coaching

For dig, der ønsker at skabe forandringer i dit liv

HL Hjerterum Coaching

Hvad er coaching, og hvad kan du bruge det til? 

Hvis du ønsker at skabe forandringer i dit liv, kan du have stor glæde af coaching. Jeg kan hjælpe dig med at

opnå indsigt i de vaner og mønstre, der forhindrer dig i at gøre det, du ønsker. Sammen kan vi skabe overblik og træffe beslutninger, der hjælper dig til at opnå dine drømme og mål.  

 

Coaching bliver brugt i mange sammenhænge, bl.a. sport, terapi, undervisning, ledelse og personlig udvikling. Metoden coaching handler om at hjælpe mennesker som dig med at finde ud af, hvad du gerne vil.  

 

Ofte har det med din karriere at gøre. Her finder vi sammen ind til, hvad der forhindrer dig i at opnå dine mål, og dernæst hjælper jeg dig med at realisere dem.  

Hvordan er jeg som coach? 

Med baggrund i mine uddannelser er jeg din professionelle og erfaren samtalepartner. Gennem tillidsskabende dialog, gør jeg dig i stand til at se eller gense dine egne potentialer og muligheder.

Min fornemste opgave som din coach er at hjælpe dig med at finde svar på de dilemmaer eller problematikker, du står med.  Hos mig vil du altid blive mødt af nysgerrighed frem for fordømmende adfærd. 

HL Hjerterum Coaching

Derfor valgte jeg at uddanne mig som coach 


Jeg brænder for at hjælpe andre mennesker med at få livet og hverdagen til at fungere igen. Det gør jeg ved som coach at turde konfrontere dig med det, der irriterer eller gør ondt i livet.  


Sammen finder vi en retning med mod til enten at acceptere det eller gøre noget ved det og herved samle kræfter til at vælge det liv, du ønsker og fortjener. Min mission som coach er at få mennesker som dig, der ligger ned, til at rejse dig igen.


Jeg lytter og spørger ind til det, der ikke bliver sagt. Jeg giver dig motivation og inspiration til at leve livet og hjælper dig med at finde din kurs i livet igen. 

 

Jeg er uddannet Mastercoach af Sofia Manning fra Manning Inspire og certificeret stresscoach, Børn & Unge coach og Team coach.  

Nogle af de områder, der egner sig godt til coachingforløb, er følgende 


  • Personlig udvikling 
  • Stress, arbejdsforhold, ro og dine personlige grænser 
  • Forholdet mellem privatliv, arbejde, børn og fritid 
  • At sige fra, følge din lyst og ikke være optaget af, hvad andre synes 
  • At træffe valg og opnå dine mål og drømme 
  • Negative tanker og følelser 
  • Kommunikation – både privat og i forhold til dine kolleger 
  • Flyskræk.  

Men coaching kan også hjælpe dig med utallige andre problemstillinger, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt:


Mail: info@gotthardt.dk

Mobil: 40250079

Gotthardt v/Helle Larsen

Bjældevej 7

4000 Roskilde

CVR-nr. 42 77 69 98

Privatlivspolitik