Øreakupunktur

Afhjælper dine smerter og psykiske udfordringer

HL Hjerterum - Øreakupunktur

Øreakupunktur - en anerkendt behandlingsmetode 

Øreakupunktur har været anvendt i Kina i mere end 2500 år. Øret ses som et komplet spejl af kroppen, og det betyder, at der ved ubalance i et organ, vil være et tilsvarende punkt i øret, som er ømt ved berøring. Øreakupunktur tager udgangspunkt i meridianbanerne.

Vi har 12 meridianer i kroppen med hver et organnavn fx lungemeridian, tyktarmsmeridian, hjertemeridian osv. Meridianerne er alle 12 repræsenteret i øret.

Jeg bruger både øreakupunktur til diagnosticering og behandling. Det har den fordel, at det er let at anvende og med en forbavsende god effekt. Dette kan anvendes som et supplement til din behandling, for stress, angst, depression m.m. 

 

Hvad kan øreakupunktur gøre? 

Øreakupunktur er meget effektivt hvis du har fysiske smerter i muskler, eller led, rygsmerter eller kroniske smerter. Det har en god virkning og understøtter også ved afvænning, rygestop, vægttab eller sukkertrang.

Desuden kan øreakupunktur, også anvendes, hvis du døjer med hovedpine, migræne, astma, allergi eller eksem. 


Jeg har også gode erfaringer med at anvende øreakupunktur i forbindelse med behandling af psykiske udfordringer, som stress, angst og depression. 

 

Jeg anvender, klassiske akupunkturnåle, der sidder i øret i 30-45 minutter. Pressnål/ringnål og ASP/permanåle. Det er en lille nål, der skydes ind i øret.  Den vil som oftest sidde i øret 3-10 dage, hvorefter den falder ud af sig selv. 


Er øreakupunktur noget for dig?

Hvis du er i tvivl, om øreakupunktur vil kunne hjælpe dig, er du velkommen til at booke en gratis, afklarende samtale med mig.

Kontakt:


Mail: info@gotthardt.dk

Mobil: 40250079

Gotthardt v/Helle Larsen

Bjældevej 7

4000 Roskilde

CVR-nr. 42 77 69 98

Privatlivspolitik